Snerydning udføres efter alle gældende lovkrav

Har du brug for professionel hjælp til snerydning og/eller saltning? Så skal du bare kontakte os.

Snerydning er ofte en sur pligt for både privatpersoner og erhverv, men det faktisk et lovkrav, at der skal være ryddet for sne senest kl. 7 om morgenen i hverdagene og inden kl. 9 i weekender og på helligdage.

Det er de færreste af os danskere, der har tid, lyst eller overskud til at stå tidligt op og rydde for sne.

Om morgenen er der typisk mange andre ting at tage sig af, hvis man for eksempel har børn, der skal op og i skole, eller hvis man selv skal på arbejde, og i weekenderne bruges tiden som regel på at slappe af eller på at få gjort de ting, som man ikke har nået i ugens løb.

Heldigvis er der dog hjælp at hente for alle, der ikke selv ønsker eller kan stå for snerydning inden for de lovbestemte tidspunkter.

Hos Auri Byg & Have har vi nemlig mange års erfaring inden for snerydning, som vi udfører for private til en konkurrencedygtig pris i blandt andet Søborg, Gentofte, Herlev og Lyngby samt på resten af Sjælland, og vi lever naturligvis op til alle de gældende regler på området.

Du har ansvaret for fortove og stier langs din grund

Er du privat boligejer er det dit ansvar at sikre, at der ikke ligger sne eller er glat på stier og fortove langs din grund. Du har pligt til at salte og rydde for sne så hurtigst som muligt efter snefald, eller efter det er blevet glat. ​

Det betyder med andre ord, at det forventes, at du har sneryddet og saltet, inden du tager på arbejde, og at du gør det igen, når du kommer hjem fra arbejde, hvis det har sneet i mellemtiden, eller hvis det fortsat er glat. Sker der et uheld på en sti eller et fortov ved din grund, som du har ansvaret for snerydning og saltning for, kan du risikere at blive draget til ansvar for ulykken og betale erstatning.​

Hvad koster snerydning?

Vores priser på snerydning afhænger blandt andet af, hvor stort et område der skal ryddes for sne. Derudover spiller det også en rolle, om vi kun skal komme en enkelt gang og hjælpe dig med snerydningen, eller om du ønsker at indgå en fast aftale med os.

Ved at indgå en fast aftale med os slipper du for at bekymre dig for at rydde for sne. Det sørger vi nemlig helt automatisk for.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på snerydning hos os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 52 57 43 29, men du kan også skrive til vores e-mail info@auribyg.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave.

Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du vælge os:​

Vi tilbyder god kvalitet til attraktive priser

Vi har mange kreative ideer

Du kan altid være sikker på, at din opgave bliver udført hurtigst muligt

Vi løser din opgave med omhu, begejstring og kærlighed

Auri Byg og Have

Christianehøj 72 1. TH., 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 34264112

Kontaktinformation

Telefon: 52 67 43 29

E-mail: info@auribyg.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.