​Opbygning af træterrasse i alle træarter

Har du brug for professionel hjælp til opbygning af træterrasse?

​I så fald er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Auri Byg & Have er vi eksperter, når det kommer til at bygge træterrasse til private og erhverv, og vi har især mange kunder fra Søborg, Gentofte, Lyngby og Herlev.

Vi har således masser af erfaring inden for dette felt og lavet terrasser mange gange, hvorfor du kan vide dig sikker på, at du vil være i trygge hænder hos os. Herudover skal det nævnes, at vi bygger terrasser i alle slags træarter, og at vi tilbyder professionel rådgivning, så du opnår et tilfredsstillende, gennemtænkt og flot resultat.

Hvad koster en træterrasse?

Skal du have en ny træterrasse, er vi således de rette at tage kontakt til, da vi har rig erfaring med lægning af træterrasse, og vi kan også bygge en hævet terrasse, hvis det ønskes.

Men hvad koster en træterrasse egentlig? Dette afhænger naturligvis af en lang række faktorer såsom opgavens omfang, og hvor stor terrassen er, men uanset er du garanteret en billig og fornuftig pris.

Dette er dog ikke noget, der går ud over kvaliteten af vores arbejde, der altid vil være høj. Vi har nemlig de rette kompetencer inden for dette felt grundet vores mangeårige erfaring i branchen, og vi kan derfor være behjælpelige, uanset hvilken type træart der er tale om.

Endelig tilbyder vi en lang række forslag til kreative løsninger, der lever op til dine drømme, hvis det ønskes.​

Skriv eller ring til os i dag for yderligere information

Vi har masser af erfaring, når det kommer til opbygning af træterrasse, hvorfor vi er de rette at kontakte, hvis du drømmer om en ny terrasse.

Vil du høre mere om vores fordelagtige og konkurrencedygtige priser, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forhold til opbygning af træterrasse, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os med det samme.

Det kan du enten gøre ved at sende os en besked via kontaktformularen, som du finder på vores hjemmeside, eller ved at skrive til vores e-mail info@auribyg.dk. Endelig kan du også vælge at ringe til os på telefon 52 67 43 29

Få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave.

Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du vælge os:​

Vi tilbyder god kvalitet til attraktive priser

Vi har mange kreative ideer

Du kan altid være sikker på, at din opgave bliver udført hurtigst muligt

Vi løser din opgave med omhu, begejstring og kærlighed

Auri Byg og Have

Christianehøj 72 1. TH., 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 34264112

Kontaktinformation

Telefon: 52 67 43 29

E-mail: info@auribyg.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.