Haveservice til hele eller enkelte dele af haven

​Har du brug for professionel haveservice? I så fald kan vi hos Auri Byg & Have være behjælpelige.

Vi tilbyder service af have til både privat og erhverv, og vi har især mange kunder fra Søborg, Gentofte, Lyngby og Herlev. Vi er de rette at tage kontakt til, da vi har mange års erfaring med at arbejde professionelt med både vedligeholdelse, omlægning og nyanlægning af haver, parker eller firmahaven. 

Grundet vores mangeårige erfaring er vi også i stand til at tilbyde en lang række forslag til kreative løsninger. Hos os er ingen opgave hverken for stor eller lille, hvorfor vi både kan hjælpe med enkelte dele af haven eller hele haven – og så gør vi det endda til en billig pris.

Fornyelse af haven med fokus på den grundige dialog

Vi tilbyder havehjælp med fokus på den flotte og gennemtænkte løsning, der både skaber glæde og sammenhæng. Herudover sørger vi altid for at have fokus på den grundige og gode dialog med vores kunder, hvorfor vi tilbyder et uforpligtende konsulentbesøg. 

Trænger din have således til en kærlig hånd, er vi de rette at tage kontakt til, og vi har en masse forslag til løsninger, når det kommer til fornyelse af haver. 

Vi har de rette kompetencer, hvad end du har behov for en havemand til nyanlægning, omlægning eller vedligeholdelse, og du er altid garanteret en professionel, smuk og gennemtænkt løsning til tiden. 

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder haveservice med vægt på den gode dialog, og herudover arbejder vi altid professionelt, uanset hvad vi foretager os. Vi er derfor de helt rette at kontakte, hvad end det handler om udlægning af rullegræs eller opsætning af hegn. 

Har du behov for det, kommer vi desuden gerne med kreative forslag til den gode og smukke løsning. Din have, park eller firmahave vil uden tvivl være i rigtig gode hænder hos os, da vi har den rette erfaring til at levere det, du går og drømmer om, og så endda til konkurrencedygtige priser. 

Kontakt vores haveservice

Ring til os på telefon 52 67 43 29 eller send os en besked på e-mail info@auribyg.dk for et uforpligtende tilbud allerede i dag. 

​få et godt og uforpligtende tilbud!

​Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

​Auri-Byg og Have

Christianehøj 72, 1. th.
​2860 Søborg

CVR: 34264112

Kontaktinfo

​Tlf.: 52 67 43 29

E-mail: info@auribyg.dk