Haveservice til hele eller enkelte dele af haven

Har du brug for professionel hjælp til at holde haven vedlige? I så fald kan vi hos Auri Byg & Have være behjælpelige.

Vi tilbyder haveservice til både private kunder og erhverv, og vi har især mange kunder fra områderne omkring Søborg, Gentofte, Lyngby og Herlev. Dog kører vi gerne ud til kunder på hele Sjælland.

Vi har mange års erfaring med både vedligeholdelse, omlægning og nyanlægning af haver, parker og firmahaver, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med lige netop den løsning, som du går og drømmer om.

Grundet vores mangeårige erfaring er vi også i stand til at tilbyde en lang række forslag til kreative løsninger. Hos os er ingen opgave hverken for stor eller lille, hvorfor vi både kan hjælpe med enkelte dele af haven eller hele haven – og så gør vi det endda til en billig pris.

For os er kunderne det absolut vigtigste, og derfor går vi meget højt op i, at du som kunde bliver tilfreds med den stykke arbejde, vi udfører. Af samme grund lægger vi ligeledes stor vægt på at udføre vores arbejde til den aftale tid og pris, så du altid kan regne med os.

Har du brug for professionel havehjælp?

Har skvalderkålene i haven taget overhånd? Trænger græsset til at blive slået? Er buskene eller staudebedene blevet for vilde og tilgroede? Er det blevet tid til, at hækken skal klippes?

Der er mange gøremål i en have, og den skal holdes vedlige regelmæssigt, hvis du ønsker en pæn og flot have, der ikke er tildækket med ukrudt. Hækken skal klippes, og græsset skal slås.

Der kan være mange grunde til, hvorfor du ikke selv enten kan eller vil passe din have. Det kan være svært at nå det hele, når man også har et fuldtidsarbejde og en familie at tage sig af.

Det kan også være, at du ikke ser dig selv som et ”havemenneske” og egentlig bare ønsker at lade nogle andre stå for vedligeholdelsen af haven, eller det kan være, at du har fået nogle skavanker, der gør, at du ikke længere har mulighed for at passe din have i det samme omfang, som du tidligere har gjort. Uanset årsagen står vi dog altid klar til at hjælpe dig med professionel service af have.

I vores optik skal haven være et sted, hvor man kan sætte sig ned og slappe af, nyde naturen og lade batterierne op efter en travl hverdag.

Det skal ikke være et sted, der giver dig unødvendige bekymringer eller dårlig samvittighed på grund af manglende pasning.

Lad i stedet for vores havemand hjælpe dig med at passe haven og brug tiden på at nyde din have og alt det gode, som naturen bringer med sig. Vi tilbyder professionel haveservice med stor erfaring og til konkurrencedygtige priser.

Fornyelse af haven med fokus på den grundige dialog

Vi tilbyder haveservice med fokus på den flotte og gennemtænkte løsning, der både skaber glæde og sammenhæng. Herudover sørger vi altid for at have fokus på den grundige og gode dialog med vores kunder, hvorfor vi tilbyder et uforpligtende konsulentbesøg.

På den måde kan du være sikker på, at vi forstår, hvad det er, du gerne vil have hjælp til i haven, og hvilke løsninger du ønsker.

Vi arbejder altid professionelt, uanset hvad vi foretager os. Vi er derfor de helt rette at kontakte, hvad end det handler om udlægning af rullegræs, opsætning af hegn eller bare regelmæssig vedligeholdelse af haven.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på haveservice

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores haveservice, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde. Vi står gerne klar med rådgivning og vejledning, så du kan få lige præcis den have, du går og drømmer om.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 52 57 43 29, men du kan også skrive til vores e-mail info@auribyg.dk, hvis du foretrækker det, hvis du ønsker at høre mere om vores arbejdsområder, eller hvis du ønsker få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din opgave.

I så fald aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme ud forbi dig til et uforpligtende konsulentbesøg, hvor vi kan afstemme forventninger og ønsker til udførelsen af den konkrete opgave, og på baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

​Vi ser frem til at hjælpe dig med at gøre din have til et skønt fristed i naturen.

Få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave.

Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du vælge os:​

Vi tilbyder god kvalitet til attraktive priser

Vi har mange kreative ideer

Du kan altid være sikker på, at din opgave bliver udført hurtigst muligt

Vi løser din opgave med omhu, begejstring og kærlighed

Auri Byg og Have

Christianehøj 72 1. TH., 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 34264112

Kontaktinformation

Telefon: 52 67 43 29

E-mail: info@auribyg.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.