Renovering af hus eller lejlighed der kan opfylde dine boligdrømme

Drømmer du om en renovering af lejlighed eller hus? Så er du kommet til det rette sted. Hos Auri-Byg og Have i Søborg har vi nemlig mange års erfaring indenfor indvendig og udvendig renovering af hus og lejlighed, og vi har i løbet af årene løst renoveringsopgaver for private boligejere i Gentofte, Herlev, Lyngby, København og omegn.

Hvorfor få lavet en renovering af hus eller lejlighed?

Der kan være mange forskellige årsager til, at man gerne vil renovere og istandsætte sin bolig. Det kan f.eks. være, at man har købt et gammelt hus eller en lejlighed, som skal sættes i stand, før det lever op til nutidens boligstandarder.

Det kan også være, at man bare godt kunne tænke sig at modernisere sit nuværende hus eller den lejlighed, som man har boet i i flere år. En lejlighed og et hus kræver regelmæssig vedligeholdelse både indvendigt og udvendigt, og er der ikke blevet istandsat i nogle år, kan det være en god ide at modernisere boligen.

Kravene til et badeværelse og køkken er f.eks. anderledes i dag, end de var bare for nogle år siden. Badeværelset skal gerne være et sted, hvor man har lyst til at opholde sig, og hvor der er fokus på velvære, mens køkkenet for manges vedkommende helst skal være stort, åbent og lyst, så der er plads til alle.

Hvad er fordelene ved renovering af lejlighed eller hus?

Der er mange fordele ved at renovere hus eller lejlighed. Her kan bl.a. nævnes:

Du får en moderne bolig efter dine ønsker

Når du får renoveret din bolig hos os, bliver den naturligvis renoveret lige efter dine ønsker og behov, og vi sørger altid for at renovere boligen i de byggematerialer, som bliver anvendt i dag. Du kan altså få lige præcis den bolig, som du altid har drømt om indenfor de rammer, som huset eller lejligheden selvfølgelig tillader.

Dit hus eller din lejlighed kan stige i værdi

En renovering af lejlighed eller hus kan dække over rigtig mange forskellige ting. Det kan være alt lige fra en mindre renovering til en totalrenovering af boligen. I langt de fleste tilfælde kan det dog godt betale sig rent økonomisk at investere i en renovering af boligen. En hus- eller lejlighedsrenovering kan nemlig øge værdien af din bolig, og det er særligt fordelagtigt, hvis du f.eks. overvejer at sælge. Gør du det, kan selv en mindre og billigere renovering være med til at gøre huset eller lejligheden nemmere at sælge.

Der er f.eks. mange købere, der bliver skræmt væk, hvis det ser ud som om, at huset eller lejligheden trænger til en for omfattende renovering, selvom det måske slet ikke er nødvendigt. Det kan være, at væggene bare skal spartles op, eller at der blot skal lægges et nyt gulv.​

Du kan få miljøvenlige løsninger

Hvis dit nuværende hus eller lejlighed er af ældre dato, kan du med en boligrenovering få nogle mere miljøvenlige løsninger. Der kan f.eks. være tale om at udskifte de gamle vinduer og erstatte dem med nogle mere energirigtige løsninger, eller det kan være, at du kunne tænke dig at få bygget i nogle mere miljørigtige materialer.

Du kan opnå store besparelser

Som allerede nævnt kan en renovering af hus eller en renovering af lejlighed i rigtig mange tilfælde godt betale sig rent økonomisk. Hvis du f.eks. bor i et gammelt hus, som måske har utætte vinduer, eller hvor der kun er et tyndt lag isolering, kan du faktisk opnå rigtig store besparelser på din varmeregning hvert eneste år efterfølgende ved at renovere boligen. Vi kan bl.a. udskifte utætte vinduer eller efterisolere din bolig, så du fremover kun kommer til at betale for den varme, som du rent faktisk bruger.

Få bedre løsninger der passer til hele familien ved en renovering af lejlighed eller hus

I forbindelse med en renovering kan vi også tilbyde ombygning af hus eller lejlighed, så du kan få en løsning, der passer til hele familien. Det kan f.eks. være, at der er blevet behov for et ekstra værelse, eller det kan være, at køkkenet skal udvides, for at køkkenalrummet kan blive en realitet. Mulighederne er mange, og vi hjælper gerne med at finde frem til, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der vil være den bedste løsning.

Hvad koster renovering af hus eller lejlighed?

Vores priser på renovering af hus eller lejlighed afhænger af flere forskellige faktorer, herunder bl.a.:

  • Hvor mange m2 der skal renoveres
  • Hvor omfattende en renovering der er tale om
  • Om du har nogle specifikke ønsker til valg af materialer
  • Dit budget

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på renovering af lejlighed eller hus

Kunne du tænke dig en konkret pris på din ønskede hus- eller lejlighedsrenovering, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan med fordel ringe til os på 52 67 43 29, skrive til vores e-mail info@auribyg.dk eller udfylde vores tilbudsformular her på siden.

Beskriv din opgave og dine ønsker til renovering af lejlighed eller hus, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Vi står også til rådighed, hvis du har behov for rådgivning eller forslag til, hvordan du kan få mest ud af din boligrenovering.​

Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave.

Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du vælge os:​

Vi tilbyder god kvalitet til attraktive priser

Vi har mange kreative ideer

Du kan altid være sikker på, at din opgave bliver udført hurtigst muligt

Vi løser din opgave med omhu, begejstring og kærlighed

Auri Byg og Have

Christianehøj 72 1. TH., 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 34264112

Kontaktinformation

Telefon: 52 67 43 29

E-mail: info@auribyg.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.