​Træfældning og beskæring af træer på en sikker og professionel måde

​Har du brug for hjælp til enten træfældning eller beskæring af træer?​

Hos Auri Byg & Have er vi eksperter, når det kommer til fældning af træer, træbeskæring og træpleje for både private og erhverv, og vi har især mange kunder fra Søborg, Gentofte, Lyngby og Herlev.

Uanset hvad vi foretager os, har vi stor fokus på at arbejde professionelt og sikkert, hvorfor vi altid sørger for at sikre vores ansatte bedst muligt og afspærrer området forinden. Vi har desuden de rette kompetencer til at kunne udpege syge træer, der udgør en sikkerhedsrisiko.

Hvad koster træfældning?

Vi kan således både være behjælpelige med træfældning og beskæring af træer, og vi udfører desuden topkapning af træer. Alle vores ansatte har modtaget grundig oplæring, og du kan derfor vide dig sikker på et tilfredsstillende resultat, der er udført professionelt.

Men hvad koster træfældning? Det afhænger naturligvis af forskellige faktorer såsom opgavens omfang, men uanset hvad er du garanteret en billig pris, hvad end der er tale om træfældning af et æbletræ, et pæretræ eller noget helt tredje.

Har du derfor brug for hjælp til træfældning eller beskæring af træer til konkurrencedygtige priser, som alle vil kunne få råd til, er vi de helt rette at tage kontakt til.

Ring eller skriv allerede i dag for et godt tilbud

Har du et frugttræ i haven, som skal fældes eller beskæres, eller har du generelt bare brug for hjælp til træpleje, har vi uden tvivl den nødvendige faglige viden til at hjælpe dig.

Vi er nemlig eksperter inden for dette felt, og vi står derfor klar til at hjælpe med lige netop din opgave. Du skal være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag, og så vender vi tilbage med et godt og uforpligtende tilbud inden for tre hverdage.

Kontakt os

Du kan enten skrive til os med din opgave via kontaktformularen, som du finder på vores hjemmeside, eller du kan skrive via e-mail info@auribyg.dk.

Endelig kan du også vælge at ringe på telefon ​52 67 43 29. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave.

Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du vælge os:​

Vi tilbyder god kvalitet til attraktive priser

Vi har mange kreative ideer

Du kan altid være sikker på, at din opgave bliver udført hurtigst muligt

Vi løser din opgave med omhu, begejstring og kærlighed

Auri Byg og Have

Christianehøj 72 1. TH., 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 34264112

Kontaktinformation

Telefon: 52 67 43 29

E-mail: info@auribyg.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.