Renovering af hus der opfylder dine boligdrømme

​Drømmer du om at få renoveret dit hus? Så er du kommet til det rette sted. Hos Auri-Byg og Have i Søborg har vi nemlig mange års erfaring inden for indvendig og udvendig renovering af hus, og vi har i løbet af årene løst renoveringsopgaver for private boligejere i Gentofte, Herlev, Lyngby og omegn.

Hvorfor renovere sin bolig?

Der kan være mange forskellige årsager til, at man gerne vil renovere og istandsætte sin bolig. Det kan f.eks. være, at man har købt et gammelt hus, som skal sættes i stand, før det lever op til nutidens boligstandarder.

Det kan også være, at man bare godt kunne tænke sig at modernisere sit nuværende hus, som man måske har boet i i flere år. Et hus kræver regelmæssig vedligeholdelse både indvendigt og udvendigt, og er det ikke blevet istandsat i nogle år, kan det være en god ide at modernisere boligen.

Kravene til badeværelset og køkkenet er for eksempel anderledes i dag, end de var bare for nogle år siden. Badeværelset skal gerne være et sted, hvor man har lyst til at opholde sig, og hvor der er fokus på velvære, mens køkkenet for manges vedkommende helst skal være stort, åbent og lyst, så der er plads til alle.

Hvad er fordelene ved renovering af hus?

Der er mange fordele ved at renovere hus. Her kan blandt andet nævnes:

Du får en moderne bolig efter dine ønsker

Når du får renoveret din bolig hos os, bliver den naturligvis renoveret lige efter dine ønsker og behov, og vi sørger altid for at renovere boligen i de byggematerialer, som bliver anvendt i dag. Du kan med andre ord få lige præcis den bolig, som du altid har drømt om inden for de rammer, som huset selvfølgelig tillader. Har du altid drømt om at få et stort, åbent køkkenalrum, eller kunne du tænke dig at få flotte, glatte vægge i hele huset? Vi kan hjælpe dig med at få din boligdrøm til at gå i opfyldelse.

Dit hus kan stige i værdi

En renovering af hus kan dække over rigtig mange forskellige ting. Det kan være alt lige fra en mindre renovering til en totalrenovering af boligen. I langt de fleste tilfælde kan det dog godt betale sig rent økonomisk at investere i en renovering af boligen. En husrenovering kan nemlig øge værdien af din bolig, og det er særligt fordelagtigt, hvis du for eksempel overvejer at sælge. Gør du det, kan selv en mindre og billigere renovering være med til at gøre huset nemmere at sælge.

Der er for eksempel mange huskøbere, der bliver skræmt væk, hvis det ser ud som om, at huset trænger til en for omfattende renovering, selvom det måske slet ikke er nødvendigt. Det kan være, at væggene bare skal spartles op, og at der skal lægges et nyt gulv i boligen.

Du kan få mere miljøvenlige løsninger

Hvis dit nuværende hus er af ældre dato, kan du med en boligrenovering få nogle mere miljøvenlige løsninger. Der kan for eksempel være tale om at udskifte de gamle vinduer og erstatte dem med nogle mere energirigtige løsninger, eller det kan være, at du kunne tænke dig at få bygget i nogle mere miljørigtige materialer. 

Du kan opnå store besparelser

Som allerede nævnt kan en renovering af hus i rigtig mange tilfælde godt betale sig rent økonomisk. Hvis du bor i et gammelt hus, som måske har utætte vinduer, eller hvor der kun er et tyndt lag isolering, kan du faktisk opnå rigtig store besparelser på din varmeregning hvert eneste år efterfølgende ved at renovere boligen. Vi kan blandt andet udskifte utætte vinduer eller efterisolere din bolig, så du fremover kun kommer til at betale for den varme, som du rent faktisk bruger.

Få bedre løsninger der passer til hele familien

I forbindelse med en renovering kan vi også tilbyde ombygning af hus, så du kan få en løsning, der passer til hele familien. Det kan for eksempel være, at der er blevet behov for et ekstra værelse, eller det kan være, at køkkenet skal udvides, for at køkkenalrummet kan blive en realitet. Mulighederne er mange, og vi hjælper gerne med at finde frem til, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der vil være den bedste løsning på den konkrete udfordring.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser på renovering af hus afhænger af flere forskellige faktorer, herunder blandt andet:

  • Hvor mange m2 der skal renoveres
  • Hvor omfattende en renovering der er tale om
  • Om du har nogle specifikke ønsker til valg af materialer
  • Dit budget

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din boligrenovering

Kunne du tænke dig en konkret pris på din ønskede boligrenovering, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan med fordel ringe til os på 52 67 43 29,  skrive til vores e-mail info@auribyg.dk eller udfylde vores tilbudsformular her på siden, hvis du foretrækker det. 

Beskriv din opgave og dine ønsker, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Vi står også til rådighed, hvis du har behov for rådgivning eller forslag til, hvordan du kan få mest ud af din renovering.​

​få et godt og uforpligtende tilbud!

​Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

​Auri-Byg og Have

Christianehøj 72, 1. th.
​2860 Søborg

CVR: 34264112

Kontaktinfo

​Tlf.: 52 67 43 29

E-mail: info@auribyg.dk